Despre noi

Posted by adminbby | | joi 26 aprilie 2018 10:09

Cine suntem:

S.C. BBY Profesional Team S.R.L. este o companie de proiectare, cu capital Romanesc, activa pe piata din 2012.

 

Cel mai important factor este intelegerea clientului si transformarea ideilor acestuia intr-un proiect ingineresc, care sa se faca remarcat prin simplitate si eficienta.

Echipa noastra va transforma ideile in proiecte concrete si afaceri de succes. Echipa de proiectare contribuie la eficentizarea procesului de construire si implementare a proiectelor dumneavoastra. Experienta si profesionalismul echipei de proiectanti acopera cele mai complexe specializari.

Pentru a satisface exigentele clientilor, S.C. BBY Profesional Team S.R.L. imbina beneficiile tehnologice ale programelor moderne de proiectare asistata si capacitatea generatiilor tinere de ingineri de a le utiliza eficient, cu experienta vasta a unor colaboratori ce au participat la conceperea si implementarea unora dintre cele mai mari proiecte din tara.

Echipa BBYConcept.ro executa si lucrari de constructii pentru: blocuri de locuinte, cladiri de birouri, vile, sedii administrative, sali de sport, scoli sau renovari de la cele mai simple la cele mai complexe. Realizam instalatii electrice , sanitare, termice.

Obiectivul principal al companiei este asigurarea serviciilor de inalta calitate, in conformitate cu cerintele clientilor,  bazandu-ne pe calitatea materialelor, profesionalismul si seriozitatea angajatilor nostri, precum si recomandarile pe care le avem.

Va asiguram de cel mai bun raport calitate/pret .

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati:

office@bbyconcept.ro

proiectare@bbyconcept.ro

0726.301.188